• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Alonso Hamilton'a kızdı: “Ferrari sürmenin çocukluğundaki hayali olduğunu düşünmüyorum…”

Helldorado

Moderator
Moderatör
Yeni sunumun yapılacağı gün Aston Martin'in (AMR24), Fernando Alonso bir araştırma yapmak Lewis hamiltonFerrari ile 2025'ten beri nişanlı. 42 yaşındaki İspanyol sürücünün sözleri, “İki ay öncesine kadar Ferrari kullanmak onun çocukluk hayalleri arasında değildi, farklı hayalleri vardı” diyor. dünya şampiyonu, Ferrari'de 4 sezon ve Hamilton'ın McLaren'da takım arkadaşı. “Umarım Ferrari'deki deneyimden keyif alır. Orası özel ama kazanmak zorundasın. Belki Dünya Şampiyonasını kazanmak için eksik olanı getirebilir, birkaç yıldır rekabetçi bir araca sahipler.”

Süpriz

Hamilton'ın Maranello'ya transferi kesinlikle sürpriz oldu, Lewis, Mercedes'e çok yakındı. Bunu neden yaptığını bilmiyorum ama şimdilik buna pek ağırlık vermiyorum: Kırmızıya sürmesine hâlâ bir yıl kaldı.”

Hamilton: “Ferrari'ye gitmek çocukluğumda kurduğum hayali gerçekleştiriyor”

03 Şubat 2024

Alonso ve gelecek

Alonso, Hamilton'ın yerini alacak Mercedes'le şu ana kadar “temas kurmadığını” da sözlerine ekledi. “Benzersiz olan durumumun farkındayım. Gridde sadece üç dünya şampiyonu ve hızlı dünya şampiyonları var, çünkü geçmişte belki de hızlı olmaya bu kadar bağlı olmayan bazı şampiyonlar vardı. Ve muhtemelen onlar da en iyi olanlardır.” 2025 için sadece bir tane mevcut. Yani iyi bir pozisyondayım ama aynı zamanda gelecekte yarışmaya devam etmek isteyip istemediğime karar verdiğimde başlangıçta yapacağım ilk ve tek konuşma Aston'la olacak. Martin. Bu benim tek önceliğim olacak”.

Konular