• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Ferrari, Leclerc Fiorano'daki Hamilton'dan daha hızlı

Helldorado

Moderator
Moderatör
Roma – Aradaki damalı zorluklar Lewis Hamilton ve Charles Leclerc Pistin yollarına yol açın. Resmi testleri bekleyen (Bahreyn'de 26 ila 28 Şubat arasında), Fiorano'nun çekim gününden ortaya çıkan veriler beklenmedik bir senaryo ortaya koyuyor: Monegasque, en azından İspanyolca tarafından bildirilenlere göre, yedi zamanlı dünya şampiyonundan sekiz onda daha güçlü çekim yaptı. gazete markası. Özellikle, zaman denemesi Leclerc 56.06 saniye puan alacaktı Bir turu tamamlamak için, Fiorano pistinde kaydedildi, sadece F2004'ün arkasında, Michael Schumacher liderliğindeki kayıtların Ferrari.

Leclerc: “Hamilton beni dövüyor ama sadece satranç. Sadece pişmanlık duyuyor “

Alessandra Rapico tarafından

19 Şubat 2025

Leclerc'in iyimserliği

Bu nedenle sayılar, çekim gününün sonunda Charles'ın kendisi tarafından açıklandığı gibi, illüzyona dönüştürülmemesi gereken temkinli iyimserliği besliyor: “Kendime kendimi dengesizlik yapmamaya söz verdim” dedi. Garajın diğer tarafında, Hamilton kesinlikle bakmak istemiyor. Fiorano verileri, resmi olmayan, şimdilik takipçi konuma getirdi. Davanın tüm hafifletici faktörleri ile. Özel Pirelli lastiklerinin kullanıldığı oturumun doğasına ek olarak, kronometre de pist bilgisini etkiler. Maranello Akademisi'nde yetiştirilen Leclerc neredeyse on yıldır Fiorano'da çalışıyor olsa da, Lewis'in pistle doğru duyguyu bulmak için çok az fırsatı var.

Lewis Hamilton: “Bu bir rüya, hala bana tutam veriyorum”

Alessandra Rapico tarafından

19 Şubat 2025

Ama Hamilton Fiorano parçasını daha az biliyor

19 Şubat'tan önce, İngiliz eski Mercedes, 2023 single -Single -Single -Single'ı rekor sürede öğrenen 22 Ocak'ta devreyi test etmişti). Vittoria'nın açlığını unutmadan. Lewis, kırmızı ile ilk dünya şampiyonasını istiyor ve geri çektiğim kelime bile ona dokunuyor: “Başlığı kazanırsam durmam”. Temyizsiz bir hakimin kararını bekliyorum: Tonca, Testler için Bahreyn'de, daha sonra Dünya Kupası'nın (14-16 Mart) ilk atanması için Avustralya'da. Ferrari'deki ilk çıkıştaki zafer, Baronet'i önündeki birkaç kişi gibi, Juan Manuel Fangio'dan Fernando Alonso'ya, şimdi 15 yıl önce bir Fell Fell Swoop'a dönüştürecekti.