Maçın en heyecanlı anlarından biriydi Monza’da İtalya GP. Sırasında Max Verstappen üstünlüğünü teyit eden art arda onuncu zaferine büyük bir sorun yaşamadan başladı. kırmızı boğa (14 yarıştan 14 galibiyet), Hollandalı ve takım arkadaşı Perez’in arkasında, Sainz ve Leclerc ile Ferrari düellosu alevlendi ve podyumun üçüncü adımını atmak için birbirlerine saldırdılar. Bu Maranello takım patronunu “titremesine” neden oldu. Fred Vasseur: Yarıştan sonra “Onlardan riske atmamalarını istedim, bu onların sorumluluğundaydı” dedi.
Ferrari, iktidarda meritokrasi: Pist Leclerc ve Sainz arasında karar veriyor
Muhabirimiz Alessandra Retico tarafından
04 Eylül 2023
Sainz’ın babası ve istikrarlı emirler
İki Ferrari arasındaki ‘tehlikeli’ mücadeleye geri döndü Carlos Sainz kıdemliİki kez dünya ralli şampiyonu ve Red pilotunun babası. Leclerc’in Vasseur ve Maranello takımı tarafından tercih edildiği yönündeki suçlama, yeni olmayan bir şekilde, Formula 1 padokunda yeniden yankı buldu. Dazn’ın kıdemlisi Carlos Sainz, “Durum ilginç. Ferrari’de,” dedi Dazn’ın kıdemlisi Carlos Sainz, o ana bağlı olarak farklı davranıyorlar. Atak yapıp yapamayacağını soran her zaman oğlum oluyor. Ve Carlos da her zaman atak yaptığında bunun nedenini anlaması gereken kişi oluyor. geride geçemiyor, sıra Leclerc’e gelince pozisyonlar donmuyor. Sorun değil. Sonucu, üçüncülüğü koruyorum. Yarışın nasıl bittiğini düşünürsek her şeyin sırasız olmasını tercih ettim. Oğlum podyumda bitirdi. Hak ederek”.
Konular
Ferrari, iktidarda meritokrasi: Pist Leclerc ve Sainz arasında karar veriyor
Muhabirimiz Alessandra Retico tarafından
04 Eylül 2023
Sainz’ın babası ve istikrarlı emirler
İki Ferrari arasındaki ‘tehlikeli’ mücadeleye geri döndü Carlos Sainz kıdemliİki kez dünya ralli şampiyonu ve Red pilotunun babası. Leclerc’in Vasseur ve Maranello takımı tarafından tercih edildiği yönündeki suçlama, yeni olmayan bir şekilde, Formula 1 padokunda yeniden yankı buldu. Dazn’ın kıdemlisi Carlos Sainz, “Durum ilginç. Ferrari’de,” dedi Dazn’ın kıdemlisi Carlos Sainz, o ana bağlı olarak farklı davranıyorlar. Atak yapıp yapamayacağını soran her zaman oğlum oluyor. Ve Carlos da her zaman atak yaptığında bunun nedenini anlaması gereken kişi oluyor. geride geçemiyor, sıra Leclerc’e gelince pozisyonlar donmuyor. Sorun değil. Sonucu, üçüncülüğü koruyorum. Yarışın nasıl bittiğini düşünürsek her şeyin sırasız olmasını tercih ettim. Oğlum podyumda bitirdi. Hak ederek”.
Konular