• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Ferrari, Hamilton ve Leclerc'in niteliklerde felakete tepkileri

Helldorado

Moderator
Moderatör
Melbourne – Dördüncü sıra, yedinci Leclerc ve sekizinci Hamilton. Başlangıç değil Ferrari Hayal etti. BRUSCO BEDAVA ÜCRETSİZ BEDAVA İYİ ENKİTLEMİŞİMDEN MELBOURNE KIRMIZI İÇİN UYUM. Önünde sadece McLaren (kutupta Norris, ikinci pleaster) yok, Red Bull Verstappen ve Mercedes Russell tarafından ama aynı zamanda Yarış boğaları (Tsunoda ile) ve Williams Albon tarafından.

Ferrari, Avustralya GP'nin niteliklerinde Leclerc ve Hamilton'a ne oldu

Muhabirimiz Alessandra Retiko tarafından

15 Mart 2025

Ferrari'ye ne oldu

Leclerc, “Bu sabahtan itibaren genel olarak performans dünle aynı değil, sanırım nereden geldiğini biliyorum, ancak verileri analiz etmeliyiz. Ayrıntılara girmeden performansı biraz feda etmek zorunda kaldık. Kesinlikle 7. ve 8. hayal kırıklığı yaratıyor, en kötü durumda bile bunu hayal etmedim. Yarın yarışta mucizeler yapmamalıyız, ama puan al ve sonra öne dönmek için çalışmalıyız. Potansiyel orada. Ama bugün memnun değilim, hissettim, pencereden çıktık, hissetti ve gördü. “

(AFP)

Hamilton: “Beklentilerden uzak”

Çok. Hamilton ekliyor: “Hafta sonu yaptığım ilerlemeden memnunum, arabaya uyum sağlamak için zaman istedim, Charles'dan çok uzak değildim. Ama elbette beklentilerden daha uzaktayız ve nedenini anlamalıyız “. Takım Müdürü, Fred Vasseur: “Böyle bir yeterlilik beklemiyordum, şimdiye kadar büyülü değildik ama hafta sonu boyunca adım attık, üçüncü çeyrekte kaybettik. Ancak sezonun sonu değil, son günlerde gösterilen adım ve aynı zamanda son özgür olana kıyasla doğru olsa bile, sadece ilk kalifikasyon. Yarış? 7. ve 8'inden itibaren yağmur ve biraz kaos tercih ediyoruz “.

Hamilton: “Yıl sonunda ilk olmaktan memnunum. Ferrari hayatınızı değiştirir “

Muhabirimiz Alessandra Retiko tarafından

14 Mart 2025

Konular