• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Ferrari Milano'da koşuyor. Leclerc: “Dünya Kupası İstiyoruz”. Hamilton: “Kazanacak her şeyimiz var”

Helldorado

Moderator
Moderatör
Castello Sforzesco'da satranç bayrağı, Charles Leclerc Milano merkezinin sokaklarının eğrileri vurur ve yüzleşir. SBARMATE, sahte bir çukur durağı, tarafından düzenlenen etkinlik için koşan hayranların gelgitine selamlar Ferrari Unicredit ile birlikte. Kendinizi daldırmadan önce, sezonun ilk GP'sinde kendinizi daldırmadan önce halkla kucaklamak, Melbourne. “Şehrin etrafında dolaşmak her zaman özeldir, şehir devrelerini seviyorum. Mutluyum – Monegasque pilotunun tüm bu hayranları görmek için böyle bir günün arabasından çıktığını söyledi. Çünkü ben, şimdi sürücümün hayalini yaşıyor olsam bile, çocukluğundan beri kırmızıın ilk hayranıyım. Bu sezon sizi mutlu etmeye çalışacağız. “Leclerc, 2019'da Monza'da kazandığı arabayla çekildi.

Milano'daki Ferrari hayranları

Milan'da Ferrari Hayranları (AGF)

Vasseur: “Dünya Kupası için coşku yükü”

Bu öğleden sonra Ferrari Team Müdürü hevesli, Fred Vasseur: “Pozitif enerji, hepimiz için, pilotlardan mekaniğe kadar güzel hisler. Genellikle şehirde böyle şeyler yapma fırsatımız yok ve bu ofisle Melbourne'a gitmek güzel olacak.” Scuderia Ferrari HP Sürücülerin sunumu Unicredit “Sadece burada tutku, tüm bu insanları görmek beni heyecanlandırıyor. Her şey için teşekkürler. Elimizden geleni yapacağız “dedi Benedict VignaKırmızı CEO'su. “Bu yıl harika şeyler bekliyoruz, birbiri ardına bir zafer, Unicredit ve Ferrari, kırmızı renkle birleşiyor, iyileştirmeye çalışan iki mükemmellik” diye ekledi. Andrea OrcelUnicredit CEO'su.

Hamilton halkı deli ediyor

Motor da açıldı Lewis Hamilton. Yedi kez dünya şampiyonu yavaşça başladı, gerginliği arttırmak için, sonra Sgasata ve asfalt üzerinde tasarlanmış bir “sekiz”. Hayranlar eğlendirdi, Lawis Sky'ın mikrofonlarına parlak: “Burada olmak harika, hayranların önünde, kırmızı giyinmiş. Böyle bir öğleden sonra, bu tutku ile birden fazla zafere değer. Fiorano'da zaten bir tat almıştım ”. Sonra İtalyanca ilk kelimeler, “Herkes sayesinde seni seviyorum”.

Maxischemes'de Leclerc ve Hamilton

Maxischemes'de Leclerc ve Hamilton

Maxiskemi'de (ANSA) Leclerc ve Hamilton

Vasseur: “Süreklilik bulursak Dünya Kupası'ndan Ferrari”

Ekibin kahramanları Vasseur ve Pilotlar, halkın sorularını cevaplamak için etkinliğin sahnesine çıktılar. “Ekibin küresel performansı birçok faktöre bağlıdır, ancak bu kadar güçlü bir çift sürücüye sahip olmak önemlidir. Harika bir şekilde çalışabiliriz – açıkladığımız Vazseur – hayranlarımızla birlikte günlerden gelen enerji sayesinde. Dünya Costanza'ya ihtiyaç duyulacak, çünkü zor anlar da olacak. Geçen yıl yaz aylarında çok fazla sürekliliğimiz yoktu. Lastikler gibi temel öğeler üzerinde çalışarak her devrenin özelliklerini yönetmemiz gerekecek “.

Milano'daki Castello Sforzesco'da Ferrari

Milano'daki Castello Sforzesco'da Ferrari

Milano'da Castello Sforzesco'da Ferrari (Reuters)

Leclerc: “Ferrari F1 Dünya Kupası'nı kazanmak için geri dönmeli”

Sahnede gülümseyen Leclerc, Hamilton'dan önce kırmızı renkte. “Ne heyecan, her zaman Ferrari'de ilk olduğu her zaman göründüğünde. Tüm hayranlar sayesinde Hamilton için de özel bir gün olacak. İtalya'daki yarışlarda evde hissettiğim her zaman özel bir bağlantım oldu. Bu takımın bir parçası olmayı hayal ettim ve istedim – Monegasque – Monegasque – atın dünya şampiyonuna geri döndüğünü söyledi.

Hamilton: “Ferrari'nin Dünya Kupası'nı kazanacak her şeye sahip”

Heyecanlı Hamilton sahnede, hayranların İngilizce sorularını cevapladı: “Ferrari ile bu şehirdeki ilk sergi etkinliğinde burada olmak gerçek bir onur. Bu yıl birlikte harika bir iş yapmayı umuyoruz. Dünya Kupası'nı kazanmak için her şeyimiz var”.