Yüzü karanlık. Carlos Sainz, Imola'ya henüz geleceği görmeden geliyor: gelecek yıldan itibaren Ferrari'deki koltuğu Lewis Hamilton tarafından işgal edilecek. “Sözleşmemle ilgili bir haber mi var? Ne yazık ki hiçbiri. Son üç haftadır kimseyle ileri düzeyde bir görüşme yapılmadı. Durumun daha çabuk çözüleceğini düşünmüştüm ama piyasa yavaş ilerliyor.” Bu arada, mevcut durumdan en iyi şekilde nasıl yararlanacağımızı biliyoruz. Enzo ve Dino Ferrari'de kırmızı, sezonun ilk güncellemelerini getiriyor. İspanyol sürücü, taraftarların beklentileri karşısında hemen yavaşlıyor: “Imola zorlu bir pist, Ferrari için kötü olmamalı ama aynı zamanda McLaren için de çok güçlü bir pist olduğunu düşünüyorum. Buraya getirdiğimiz paket hayatınızı değiştirmiyor. Daha fazla yere basma kuvvetine sahip olmayı umuyoruz. Yeni özellikleri nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum çünkü karşılaştırma yapamadık, sadece çekim günü için denedik, temel makine ile yenileri arasındaki farkları gerçekten hissetmeniz gerekiyor. Önce eskisini, sonra gelişmiş olanı deneyin. Elimizdeki tek yol simülatör ama bazen simülatör size her şeyi anlatmıyor.”
Sainz: “McLaren Imola'da iyi durumda”
Sainz yine yakın bir mücadele bekliyor: “Çok yakın bir yarış olacak. Lando Norris şans eseri kazandı ama pistin en hızlısı olduğunu unutmamalıyız. Uzun gitmeye çalıştım ve çok zorladım ama McLaren'ı onda iki veya üç oranında daha hızlı gidiyordu. Gerçek şu ki hızlı gittiğimi sanıyordum ve aslında o anda Max Verstappen'den bile daha hızlıydım ama Lando'da daha fazlası vardı. Bu bir McLaren pisti ve bunu 2021 ve 2022'de de gördük: hem onlar hem de Red Bull için uygun orta hızlı virajlar var. Biz de çok geliştik, bakalım, kendime güveniyorum.” Aynı şey FIA'nın Miami'deki yarıştan sonra Piastri'den McLaren'la teması nedeniyle onu cezalandırması, bunun yerine Sergio Perez'i koruma kararı için de geçerli değil. Başlangıçta onu neredeyse pistten düşüren ve iki pozisyon kaybetmesine neden olan manevra için, “Bazen Perez'in ne yaptığını anlamıyorum, tamamen kontrolsüz bir şekilde geldi. Başlangıç, daha sonra yaptığım penaltılardan çok daha kötüydü. Benim için Miami, Perez'in manevrası olmasaydı çok farklı olurdu. Üstelik cezamı yarıştan üç saat sonra öğrendim ve şaşırdım çünkü konuştuktan sonra. Hakemlerle sanki kendimizi açıklamışız gibi geldi.”
Sainz: “McLaren Imola'da iyi durumda”
Sainz yine yakın bir mücadele bekliyor: “Çok yakın bir yarış olacak. Lando Norris şans eseri kazandı ama pistin en hızlısı olduğunu unutmamalıyız. Uzun gitmeye çalıştım ve çok zorladım ama McLaren'ı onda iki veya üç oranında daha hızlı gidiyordu. Gerçek şu ki hızlı gittiğimi sanıyordum ve aslında o anda Max Verstappen'den bile daha hızlıydım ama Lando'da daha fazlası vardı. Bu bir McLaren pisti ve bunu 2021 ve 2022'de de gördük: hem onlar hem de Red Bull için uygun orta hızlı virajlar var. Biz de çok geliştik, bakalım, kendime güveniyorum.” Aynı şey FIA'nın Miami'deki yarıştan sonra Piastri'den McLaren'la teması nedeniyle onu cezalandırması, bunun yerine Sergio Perez'i koruma kararı için de geçerli değil. Başlangıçta onu neredeyse pistten düşüren ve iki pozisyon kaybetmesine neden olan manevra için, “Bazen Perez'in ne yaptığını anlamıyorum, tamamen kontrolsüz bir şekilde geldi. Başlangıç, daha sonra yaptığım penaltılardan çok daha kötüydü. Benim için Miami, Perez'in manevrası olmasaydı çok farklı olurdu. Üstelik cezamı yarıştan üç saat sonra öğrendim ve şaşırdım çünkü konuştuktan sonra. Hakemlerle sanki kendimizi açıklamışız gibi geldi.”