• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Hamilton: “Ferrari'nin sıkıntılarında sana çok şey söylemek istiyorum, ama yapamam. Gelecek sezon için çalışıyorum”

Helldorado

Moderator
Moderatör
Sibillino ama keskin, Lewis HamiltonSonunda Formula uno kanada gpOnunla ilgili birçok sorun için altıncı sırada sonuçlandı Ferrarietkisiyle hasar görmüş marmotyanlışlıkla İngiliz pilotu tarafından vuruldu. Hamilton, vegan ve hayvan hakları aktivisti, kaza için “harap” olduğunu söyledi, bu da single'ın alt kısmına zarar veren, yaklaşık yarım saniye içinde çevrilebilir 20 yük noktasına neden oldu: “Şok edici. Hayvanları seviyorum ve olanlar için çok üzülüyorum. Olanlar için çok üzülüyorum. Korkunç. Daha önce hiç olmadı.

Hamilton: “Neden güncelleme getirmediğimizi bilmiyorum”

Yarışın sonunda, yedi kez dünya şampiyonu Gökyüzü sporu Ferrari'de neyin yanlış olan: Argümanlarında hassasiyet ve berraklık çok zor bir analiz üretti, bazen acımasız: “Dürüst olmak gerekirse, neden güncellemeler getirmediğimizi bilmiyorum SF-25. Sanırım çok yakında gelecek, en azından umarım. Sisteme getirmek için birçok güncelleme olmalıdır. Size neler olduğunu söyleyebilmek istiyorum, arka planda birçok şey oluyor. Size açıklamanızı söylemek istediğim çok şey var, ama kendimi çok fazla açamıyorum: bu yıl gerçekleşen şeyler, yaşadığımız sorunlar, organizasyonda neler oluyor. “Açıkçası takım müdürünü çağıran kelimeler, Fred VasseurSözleşmenin yıl sonunda sona ermesi ve uzaktan kimin yoldaki pilotlara ve özellikle Cumartesi nitelikleri sırasında yapılan hatalar ile bir uzaklıkta yanıt veren kimler: “Güncellemeler yakında gelecek – Fransız yöneticisi – ancak teknik yeniliklerin ana sorun olduğunu düşünmüyorum: ilk sektörde kayıt yaptırdığınızda, makine çalışmadığınız veya kalifiye olmadığımızda, güncellemeler getirmediğinde”.

Hamilton: “Bu dünya şampiyonası gitti, başkalarını düşünelim”

On iki büyük ödüllerden podyuma tırmanmayan Hamilton, Ferrari'deki evrimlerin ne kadar zor olduğunu açıkça ortaya koyuyor, “amacım – açıkladığım – açıkladığım – şampiyonu etkilemeye çalışmak, şampiyonu, çok fazla değişiklik yapılması gerektiğine gerek yok. Başlığı kazanma fırsatımız var ve bu nedenle Ferrari'nin gelecek yıl harika bir arabası olmasını sağlamalıyız.

Konular