• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Kendisine karşı küçük bir şehir atan kripto para sahtekarlığı

Teletabi

Administrator
Yetkili
Administrator
Wichita mahkemesinde Hanes, bankayı çökmek için tek kamuoyu düşüncelerini sundu. Gri bir takım elbise giydi ve kürsüye gitti ve galerideki eski arkadaşlarına gergin bir şekilde baktı. “Üzgünüm,” dedi yargıç. Sonunda, meşru bir iş anlaşmasına katıldığını düşündüğünü söyledi. Ocak 2024'te mahkemeye, kayıp parayı yeniden kazanmak ve var olmayan iş ortaklarının bazılarının dayandığı Avustralya'daki Perth'e uçmak için başarısız bir girişimde bulunduğunu bildirdi. Havaalanına gelene kadar onlarla temas halindeydi. Ama kurtarma yoktu. Ancak o zaman, banka kapandıktan aylar sonra örüldüğünü kabul etti. Hanes, “Nasıl aldatıldığımı anlamakta güçlük çekeceğim” dedi. “Başlamalıydım, ama yapmadım.”

Hanes konuşmaya başladıktan sonra, Yargıç Broomes sandalyesine geri döndü ve hissedarlara döndü. “Onun için en iyi şey bu adamı affetmek” dedi. “Bana misilleme meselelerini bırak. Bu benim işim ve bittiğini göreceğim. “Hanes'i 24 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırdı, bu da kamu savcısından daha büyük bir ceza. Yeses'ten bir koro hissedarlardan yankılandı.

Hanes'in omuzları bir araya getirildi. İki ABD Marshal ona yaklaştığında ve kravatını ve kravatını döktüğünde, takım elbise ceketini kaydırdı ve çantalarını boşalttı. Hissedarlar sessizce onun arkasına gitti. Hane'nin kız kardeşi ve kızlarından biri birbirlerine yapıştı ve hıçkırıkları sessizliği kırdı. Hanes, Marshals onu kelepçelerle büyüleyip odadan çıkarmadan önce ona hızla baktı.

Geçen Ekim ayında bir gün, Tucker, FBI'daki bir araştırmacıdan bir çağrı aldı. İyi bir haberdi: Federal yetkili, popüler bir kripto para birimi olan Tether ile dolu bir hesapta gizlenmiş 8 milyon ABD doları çalınan ajanları geri kazanmıştı. Hisse, Hanes'in çaldığı şeyin küçük bir parçasıydı, ancak hissedarlara bankaya yatırım yaptıkları neredeyse tüm para için geri ödeme yapmak yeterli olacaktır.

Tucker'ın beklediği alkışlar üzüntü ile hafifletildi. Babası hastaneye girip çıkmıştı ve bir doktor sadece yaşamak için günleri olduğu konusunda uyardı. O gece Tucker babasının hastane odasına gitti ve ne duyduğunu bildirdi. Bill Tucker birkaç kez göz kırptı ve dedi ki: “Ah benim.” Bir hafta sonra öldü.