• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

McLaren, Silverstone'da MCL39'un ilk turları

Helldorado

Moderator
Moderatör
Kamuflaj versiyonunda, 18 Şubat'ta Londra'da diğer tüm rakiplerle birlikte açıklanacak gerçek üniformayı gizlemek için McLaren Piste dokunmak ve kendinizi halka açıklamak için 2025 Dünya Şampiyonası'nın ilk arabasıdır. Üreticiler arasında hüküm süren dünya şampiyonu, başlayacak olan şampiyona ile yüzleşmeye hazır Melbourne GP 16 Mart'ta Bahrein'deki borç verenlerden sonra (26-28 Şubat): MCL39Bu, yeni projenin kısaltması, bugün Silverstone devresindeki ilk turlar. Direksiyon başında değiştiler Lando Norris ve Oscar Piastri.

Red Bull Alarm, Endişeli Verstappen: Yeni Makine Gitmiyor

Alessandra Rapico tarafından

13 Şubat 2025

Simi ve Farklılıklar

Woking ekibi tarafından sosyal ağlarında paylaşılan görüntüler, yeni otomobil ve ebeveyni arasında, özellikle ön süspansiyonun bir kısmında çeşitli benzerlikler içeriyor. Bunun yerine, hava alımının daha oval olduğu motor örtüsü etrafındaki gövdede farklılıklar kaydedilir.

Payaya CEO'su, “Bugün, 2025 unvanı için mücadelede yolculuğumuzda önemli bir aşama.” Dedi. Zak Brown. “Gerçekçi olmalıyız: Tüm takımlar kış aylarında ilerleme kaydetmiş olacak. Geçen yıl, spor için iyi olan şebekenin ne kadar rekabetçi olduğu açıktı. Bizi başlığa götüren MCL38'e kıyasla daha ileri adımlar attığımıza ikna olduk, ancak Avustralya'da nitelendirmeye nerede olacağımızı bilmeyeceğiz. Biz asla savaşmayı bırakmayan bir takımız ve her iki başlığı da Woking'e geri getirmek için en iyisini vereceğiz ”. Takım 1998'den itibaren eksikken, Norris geçen yıl Crown pilotları için Verstappen'e başarılı olmadan meydan okumaya çalıştı.

Stella'nın Hedefi

İngiliz ekibinin ekip müdürü, İtalyan Andrea Stella“Şampiyonlardan 2024 kapatmış olsak da, sezon şebekede rekabet gücünün ne kadar yüksek olduğunu gösterdi ve bu zorluk bu yıl tekrar önerilecek. Bu nedenle, üstte kalmak için maksimum konsantrasyonu korumak zorunda kalacağız. Heyecan verici ama inanılmaz derecede zorlu bir sezon bizi bekliyor. Geçen yılın savaşlarından çok şey öğrendik ve bu dersleri hedeflerimizi sürdürmek için kullanacağız “.

Norris: “Heyecan verici bir sezon olacak”

NorrisŞampiyon olmak için gerekli acaylığa sahip olmadığını itiraf eden, kesinlikle daha fazla farkındalık olacağını gösterecek: “İlk kez MCL39'a binmek ve pistte neler yapabileceğini görmek heyecan verici. Bu yıl yarışma her zamankinden daha sıkı olacak, bu yüzden üreticilerin unvanını savunmak ve sürücüleri hedeflemek için yapacak çok şeyimiz var. Yeni sezona hazırlanmak için McLaren Teknoloji Merkezi'nde eğitim aldım ve atmosfer pozitif ve konsantre. Heyecan verici bir sezon olmayı vaat ediyor “.

Trombositler yine büyür

Yanında yine bir refakatçi olacak PlakaDaha da büyümüş ve farkında: “Mola sırasında yeni sezona hazır olmak için çok eğittim. Üstteki marjlar inanılmaz derecede sıkı olacak, ancak F1'de iki yıl sonra büyüme fırsatları konusunda hevesliyim. Kariyerimin başında GPS kazanmak bana başarı tadını verdi ve çok daha fazlasını istiyorum. Bir ekip olarak, olağanüstü bir 2024'ten sonra 2025'te büyük bir ivme getirebiliriz “. Yakında mimetikler ve (neredeyse) gerçeğin dışında.