• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

McLaren zaten önde ama Ferrari buna inanıyor: “İki başlık için savaşabiliriz”

Helldorado

Moderator
Moderatör
Sakhir – Ayakkabılar güçlü, pantolonun eteklerini sistemat, çiğneme sakızını ağızdan çıkarın. “Gecikme için özür dilerim, burada tekrar olmak çok güzel.” Lewis Hamilton Onu bekleyen fotoğrafçıların ormanına başvuran ilk kırmızı elbisesi olan basın toplantı odasına ulaşıyor. “Arabadaki ilk hislerim? Uzun zamandır en olumlu olanı söyleyebilirim. ” Orada Ferrari Daha sonra testlerin üçüncü gününü bitiren 7 Time Dünya Şampiyonu için hızlandırılmış bir kurs. BahreinYarış simülasyonunu bitirmeden. Telemetride anormal değerler nedeniyle dönüşü 40 dakika önceden sona erer: iletime hidrolik bir problem varsayılır. Eski sınıf arkadaşı kafasına gidiyor, George Russell Sağlam bir Mercedes ile, belki de genç ve çok önemli bir arkadaşa bir sinyal vermek için, Kimi Antonelli.

F1, Bahrein'de testin üçüncü gününde sabahın önünde Leclerc. Verstappen için birçok değişiklik

Muhabirimiz Alessandra Retiko tarafından

28 Şubat 2025

Anormal havalarla koşullandırılmış testler

Çok göreceli krono ve pozisyonlar (Times'ın genel sınıflandırması onu kazanır Carlos Sainz Williams'da Perşembe akşamı 1'29''348 ile) çünkü takımlar alanları, yeni parçaları denemeye çalıştı. Orada Red Bull Sekiz saat boyunca Cuma günü Musi'yi değiştirdi, arkadaki unsurlar, mavinin üzerinde düzenlenmiş yükseklikler Max Verstappen. Kredi verenlerin 24 saati Sakhir'deki anormal havalardan çok etkilendi: Çarşamba ve Perşembe günleri arasında soğuk ve yağmur, Cuma günü çok fazla rüzgar. Degrado null lastikler. Birçok paralel fenomen: pistte bir otobüs, asfaltta, ilk günün elektrik kesintisinden sonra yarış direktörünün kabininin kırık bardağı. Sonuç değişmez: 2025 makinelerinin gerçek değerindeki kesinliklerden daha fazla bilinmeyen.

Vasseur: “Ferrari'nin ruh hali çok olumlu”

Melbourne'de (14-16 Mart) iki hafta içinde sezonun ilk GP'si (sıcak) ile Sakhir'de bahsedilen hiyerarşiler gerçeğin gerçeğine gidecek. Bir veri açık görünüyor: McLaren önde, özellikle yarış simülasyonunda ve türlerle Lando Norris. Hüküm süren şampiyonların aynı takım müdürü, İtalyan Andrea Stella temkinli kalsa bile: “Anormal testler, pense ile alınacak zamanlar. 2024'ten daha kompakt bir şampiyonluk bekliyorum, belki de 5 veya 6 takım mücadelede “. Ancak, McLaren referans olarak ortaya çıkıyor ve arkasında, değişken sırayla, Ferrari, Mercedes, Red Bull. MARANELLO TAKIM MÜDÜRÜ İÇİN Bıraktığımız Yer mi Başlıyor musunuz? Fred VasseurSonuçlar çıkarmak için erken mi: “Melbourne'deki zafer için savaşacak mıyız? Burada o kadar aşırı koşullar, yorumlamak zor, başkalarının nasıl çalıştığını bilmiyoruz. Yeni süspansiyonumuz çalışıyor, her şey doğru yöne gidiyor. Her iki şampiyonluk için de savaşmak istiyoruz, bunu yapabilecek iki sürücümüz var ve takımdaki ruh hali çok olumlu “.

Hamilton: “Koşmak için sabırsızlanıyorum”

Duygu sorunu. Charles Leclerc: “Asla böyle soğuk bir Sakhir'e rehberlik etmedi. Denge ile mücadele ettim: Hala yapılacak işler var. McLaren şimdilik çok güçlü görünüyor, ancak hiyerarşiler için erken “. Hamilton, hisleri tahminlere dönüştürmemek için yeterli deneyime sahip:“ En hızlı olmasa bile, yıllarca homurdanan kırmızı boğa gibi hızlı bir McLaren bekliyoruz. Ben hayran hayranı değilim, ama bu günlerde hoşuma gitti. Şimdi koşmak için sabırsızlanıyorum. “Başlayalım.