• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Michael Schumacher, arkadaşı: “Konuşmuyor ve günde 24 saat yardım edilmeli”

Helldorado

Moderator
Moderatör
“Schumacher konuşmuyor ve günde 24 saat sürekli bakıma ihtiyaç duyuyor.” Ferrari Legend ailesinin yakınında bir Alman gazeteci olan Felix Gorner'ın sözleri, küçük yorumlar için yer bırakıyor. Michael'ın sağlık koşulları – 29 Aralık 2013 tarihinde Méribel'deki kayaklarla trajik kaza – çok ciddi kalıyor. Alman yayıncı RTL ile yaptığı röportaj sırasında Gorner, bu aile, arkadaşlar ve sağlık çalışanları arasında sadece 20 kişinin Schumacher'e yaklaşabileceğini açıkladı. İsviçre'de ikamet eden ailenin istediği maksimum rezervin bir başka teyidi.

Schumacher'in ailesi fotoğraf ve videolarla şantaj yaptı: Üç adam mahkum edildi

14 Şubat 2025

“Schumacher tamamen yardıma bağlı”

“Michael (56 yaşında, editörün notu) tamamen sürekli yardıma bağlıdır.” “Kelimeden iletişim kurmayı bıraktı, artık kendini sözlü olarak ifade edemiyor. Kabul etmek çok acı verici bir gerçeklik.” Ailenin, eşi Corinne'nin iradesiyle, spekülasyon ve yanıltıcı haberlerden kaçınmak için eski pilotun koşullarında sessizliği koruduğu yıllar boyunca. Aslında, 2023'te Alman Weekly Die Aktuelle tarafından yapay zeka ile yapılan sahte röportaj çok fazla tartışma yapmıştı.

Jean Todt, röportaj: “Her zaman Schumacher'ı görüyorum, bu benim bir parçam”

Muhabirimiz Alessandra Retiko tarafından

02 Şubat 2025

Die Aktuelle'den aileye tazminat

Yasal bir savaştan sonra, dergi Alman şampiyonu ailesine 200 bin avro ödemek zorunda kaldı. Bu nedenle “sadece çok sınırlı bir çemberin ona doğrudan erişimi var. Bunun doğru seçim olduğuna inanıyorum. Sevdikleri her zaman kişisel hayatının her yönünü gizlice yönetti ve kazadan sonra bile asla istisna yapmadılar”, Gorner.

Michael Schumacher büyükbaba olacak: kızı Gina Maria küçük bir kızı bekliyor

23 Aralık 2024

Kızı Gina'nın düğününe katılım

2021'den beri Netflix'te bulunan belgesel film Schumacher'de de belirtildiği gibi, Fransız Alpleri üzerindeki trajik kazadan uzak bir yaşam. Bu durumda, Michael'ın iletişim zorluklarından bahsetmek için oğlu Mick: “Babamın, karısı Corinna'nın nasıl bir güncelleme sağladığını,” Kocamın nasıl devam ettiği bir güncelleme sağladığını, “kupa için farklı bir güncelleme sağladığı için,” ”. Bu nedenle her zaman kendi yolunda bulunur. Geçen Eylül'de olduğu gibi, kızı Gina'nın düğüne katıldığı gibi, dış insanların da bulunduğu kazadan sonra ailenin ilk olayı. Zırhlı bir tören, video ve fotoğrafsız. Aynı zamanda, ayrılmış materyal ve tıbbi kayıtlara sahip olmak üzere, üç kişi tarafından zorlama girişiminin de haklı çıkarılması. Cümlelerle birlikte sınırlı ve bitmiş bir şantaj planı.

Konular