• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Norris, Verstappen'e saldırıyor: “Aptalca ve haksız, üç kez kuralı çiğnedi. Arkadaş kalıp kalmayacağımızı bilmiyorum”. Max özür dilemiyor: “Lando çok

Helldorado

Moderator
Moderatör
Bu bir öfke Landon Norriszaferini kim bekliyordu Avusturya GP önce Max Verstappen ona zarar verdi McLaren“Hayal kırıklığına uğradım. İyi bir yarış geçirmiştim. Adil bir mücadele bekliyordum ama durum böyle değildi. Hiçbir hata yapmadım, iyi bir iş çıkardım. Bir kural var: Sollama yaparken tepki vermemelisin ve o bunu üç kez yaptı. Beni kapattı ve yarışımı mahvetti. Ondan daha fazla sorumlu olduğumu düşünmüyorum. Benim hatam değildi. Farklı bir şey yapamazdım. Uygulanması gereken kurallar var.”

Russell, Avusturya GP'sini Piastri ve Sainz'in önünde kazandı. Verstappen-Norris ve Leclerc-Piastri'nin kazaları

Alessandra Retico tarafından

30 Haziran 2024

Norris: “Arkadaş kalıp kalmayacağımızı bilmiyorum”

İki sürücü şimdiye kadar harika bir ilişki yaşadı. Daha geçen hafta Leclerc hakkında şakalaştılar (3. antrenmanda Norris ile temas nedeniyle cezalandırılmayan). “Silverstone'u düşünüyoruz. Arkadaşlığımız mı? Max'in ne söylediğine bağlı: Eğer aptal ve haksız olduğunu kabul ederse, ona saygı duymaya devam edeceğim, aksi takdirde hayır”.

Leclerc ve Avusturya GP'sinde Piastri ile yaşanan kaza: ne oldu

30 Haziran 2024

Verstappen: “Lando çok agresif, tuhaf temas”

Verstappen'den özür bekleyen biri varsa hayal kırıklığına uğrayacaktır: “Çok agresif olduğumu düşünmüyorum. Aşırı agresif olan oydu. Çok geç daldı. Çoğu zaman kendimi bu koşullarda, utanç verici temaslarda buldum. Olanlar ona tuhaf geliyordu. Bunun olmasını asla istemezsin.” Ancak oldu ve Max için bu sorun değil gibi görünüyor.

Konular