• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Schumacher, hayırseverlik için açık artırma yapacak olan Jackie Stewart'ın kaskını imzalar: Karısına yardım etmek için

Helldorado

Moderator
Moderatör
Özel bir görev için özel bir imza. Ki Michael Schumacher eski kaskında Jackie StewartSakhir pistinde eski İngiliz Pilot (85 yıl) tarafından tekrar giyildi – daha önce Bahrein GP – Gemide bir kutlama yolculuğu için Tyrrell 0061973'te onu Piloti unvanına götüren tek kişilik.

Schumacher, karısı Corinna ile Stewart'ın kaskını imzaladı

Sadece Schumacher değil, aynı zamanda diğer birçok yıldızı Formül 1 Bir yardım müzayedesinde satılmaya hazır kaskı imzaladılar. İtibaren Lewis Hamilton ile Max Verstappendeğin Mario Andretti Ve Nelson PiquetToplam imzalar yirmidir: hayattaki dünya şampiyonları kadar. Eski Ferrarist'in mevcut sağlık koşulları göz önüne alındığında, Schumacher'in gerçekten özel bir değeri var. Ancak bu kadar önemli bir girişime katılmasını engellemeyen. Bildirildiği gibi Günlük PostaAslında, yedi kez Alman dünya şampiyonu – Corinna karısı – “MS” baş harfleri ile Stewart'ın kaskı imzalandı. Büyük anlamı olan küçük bir jest. Efsanevi imzalarla süslenmiş kask, dernek için fon toplamak için açık artırma yapılacaktır. Demansa karşı yarışStewart tarafından karısı Helen'e hastalık teşhisi konduktan sonra kuruldu.

Jackie Stewart Bahrein GP'den önce pistte

Jackie Stewart Bahrein GP'den önce pistte

Jackie Stewart ve karısının hastalığı

Padokta ve her zaman kocasının yanında referans figürü (ikisi arasındaki öpücük fotoğrafı, ünlü, Öpücükölümsüzleştirilmiş Rainer Schlegelmilch), Helen savaşır yaşlı demans Bu nedenle kocasının organizasyonu, şu anda Cambridge Üniversitesi'nde geliştirilen yeni bir kan testini finanse etmeyi hedefliyor. “Michael'ın bu önemli neden için kaskı imzalayabilmesi harika – dedi Stewart -. Bu, tedavisi olmayan bir hastalık. Karısı ona yardım etti ve böylece hala bizimle birlikte olan her şampiyonun imzasını tamamladı”.

Konular