İLE Toto wolff Buna alışmak zaman alacak. Birinin numarası Mercedes Konuşmak için geri döndü Lewis Hamilton Ve onun inişi Ferrari 12 yıl sonra (ve altı dünya) gümüş oklara. Vesilesiyle Sky Sports UK tarafından röportaj Autosport ÖdülleriWolff'ta Rosso Ferrari'deki Hamilton'un ilk görüntüleri hakkında yorum yapması istendi.
Wolff ve “ikonik” fotoğraflar
“Lewis'in Ferrari'deki ilk fotoğrafları? Dostça bir şekilde boşandığınızda biraz mı ve her şey yolunda mı … eski sevgilinizi yeni bir arkadaşla ilk kez görene kadar,” dedi Brackley'nin ana takımı takım. “Onun için gerçekten çok mutluyum, ona bu fotoğrafların ikonik olduğunu, ayrıntılı olarak tedavi edildiğini ve O OLUYORUM, şaşırmadım.”
Konular
Wolff ve “ikonik” fotoğraflar
“Lewis'in Ferrari'deki ilk fotoğrafları? Dostça bir şekilde boşandığınızda biraz mı ve her şey yolunda mı … eski sevgilinizi yeni bir arkadaşla ilk kez görene kadar,” dedi Brackley'nin ana takımı takım. “Onun için gerçekten çok mutluyum, ona bu fotoğrafların ikonik olduğunu, ayrıntılı olarak tedavi edildiğini ve O OLUYORUM, şaşırmadım.”
Konular