• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

¿Musk ve Zuckerberg bir haftada mı oynuyor? Tal vez no sea broma

Teletabi

Administrator
Yetkili
Administrator
Haziran ayında, ertesi gün Elon Musk, sosyal medya hesabından Mark Zuckerberg’i “yüzüne çocuk” diye kaçırdığında, Ultimate Fighting Championship (UFC) Başkanı Dana White’a bir kısa mesaj geldi.

Musk’ın rolü hakkında ciddi ciddi konuştuğu, annesiyle birlikte sekizgen formda canlandırdığı dünyanın en önemli miksajında artistik uzmanlık yönetmeni White’ı ilk dünyaya getiren Meta’nın yönetmeni Era Zuckerberg.

White, Tesla, Twitter ve SpaceX’i sorgulayan ve bir anlaşmazlık olduğunu doğrulayan Musk’ı okudu. White bunu Zuckerberg’e devretti. Yanıt olarak Zuckerberg, Instagram’da en çok UFC primi alan sporculardan biri olan Khabib Nurmagomedov’un sloganına atıfta bulunan “Envíame Ubicación” yazdı.

Bundan sonra White, son birkaç günü birkaç milyon teknisyenle rekabeti organize etmek için ayırarak geçirdiğimi söyledi. Bu ikisiyle 27 Temmuz’da “akşam 12:45’e kadar” bir telefon görüşmesini onaylayın. Evet: “ambos quieren hacerlo”.

Dünyanın dört bir yanından iki erkek arasındaki bir çocuğun sosyal medyadan sorumlu bir reklam ajansı kurduğu ortaya çıktığında, yeniden düşünürsünüz.

White, Musk ve Zuckerberg’in son iki haftadır Asesor Okulu ile pazarlık yaptıklarını ve bir mali savaşın eşiğinde olduklarını bildirdi. Cabo La Pelea’ya gitmeniz garanti edilmiyorsa, etkinliğin genel şartları açıksa, White’ı ve görüşmelerden bilgisi olan üç kişiyi onaylayın.

White, sergi serisinin başladığından ve yetkililerin ve resmi UFC yargı yetkisinin, etkinliğin yapımcılığını ona güvenebileceğinden emindi. White ve görüşmelere aşina bir kişi, teknik liderlerin bir Filantropia bileşeni eklemeyi düşündüklerini ve ardından ayrıntıların ortaya çıkacağını belirtiyor. Aslen Las Vegas olan site, Comisión Atlética de Nevada’dan onay gerektirmedi. El jueves, Musk tuiteo Etkinlik Coliseo Romano’da da gerçekleşebilir.

Genel olarak, Zuckerberg’in arkadaşları ve tanıdıkları aşağıdaki kişileri aramaya gitti, ancak diğerleri bir oyuncunun dikkatini dağıtmak istediğini ve bunun zaman geçirmenin en iyi yolu olmadığını söyledi. Musk’a değer veren bir kişi, onun spor yaptığını ve düzenli egzersiz yapabilmek için disiplini sürdürmek istemediğini ve onunla anlaşamadığını söyledi.

52 yaşındaki Musk ve 39 yaşındaki Zuckerberg ile ilgilenmeye başladıklarında, teknoloji endüstrisi fanatik evreninde bile bu onlar için muhteşem bir deneyim oldu. Steve Jobs ve Bill Gates kararlarını vermiş olsalar da, bu noktadan önce teknoloji dünyasının Oracle’dan Larry Ellison ve SAP’den Hasso Plattner gibi multi-milyoner aşıklar için sakladığı gerçek hayattaki spor tartışmalarıyla ilgili.

Multi-milyoner teknolojinin devleri Las Vegas veya Roma’daki bir stadyuma indi mi? Nadie lo habria soñado.

Meta, yorum yapmaktan kaçınıyor. Musk, yorum talebine yanıt vermedi.

Uzun bir süre Zuckerberg ve Musk rakipleri, dostları ve mutlak düşmanları arasında özgürdü. Ambos, birkaç yıl önce Musk’ın SpaceX çalışanlarının karıştığı, meta ve daha fazla veriye kaybolan olaylar nedeniyle karşılıklı olarak eleştirilmişti. Bu nedenle Zuckerberg, Meta’dan bir ekipten Musk’ın Project 92 kod adlı bir Twitter rakibini oluşturmasını istedi.

Eğer rekabeti diğerlerinden daha büyükse, White multimilyonerler arasındaki mali farklılıklarla meşgul olduğunu bilir. 13 yaşındaki farkının ardından Musk, Zuckerberg’den sadece 70 pound daha ağırdı. Resmi MMA dövüşlerinde, personel genellikle para kazanmak zorundadır.

White, “Sanırım iki profesyonel kategoriye girdim ve tamamen farklı iki peso kategorisine girdim” dedi. Unembargoed: “Oyun, dövüş sanatları tarihinde daha da büyüktür”, Yorum.

Zuckerberg, özellikle UFC dünyasına aşinadır. Son 18 aydır Brezilya Jiu-Jitsu’sunda daha kaslı ve derin olmak için kişisel bir yolculuğa çıktım.

2021’de Zuckerberg, önce okulunda çeşitlilik için performans sergiledi ve kendisine katılan bir arkadaş çevresi ile bir “mini akademi” kuracağını uydurdu. Brezilya Jiu-Jitsu’sunda bir rakibi acımasızca yenmenin %100 konsantrasyon ve stratejik bir zihniyet gerektirdiğini takdir ediyorum.

Zuckerberg, Dave Camarillo, James Terry ve Khai Wu gibi sanatçı uzmanlarına rehberlik etmekle uğraştı. Mayıs ayında, tam gölgeden çıkmak ve iyileşmek için güneş ışınlarını içinize çekmek üzereyken, Redwood City, California’daki ilk halka açık sanat fırtınasına katıldım. İçerikte Ganó Altın ve Plata madalyaları.

Ayrıca yakın zamanda sanal bir gerçek dünya uygulamasında Horizon Worlds dövüş sanatları karışımlarını oynamak için UFC’ye katıldığımı duyurdum.

White, Zuckerberg’in kendisini gerçekten spora adadığını söyledi.

“Yaklaşık bir yıl önce Zuckerberg ile bağlantılıydı” dedi. “Y nunca hay algo como bromas o que estemos bromeando y riendo”. Ejecutivo de meta’nın “totalmente ciddi todo el time” olduğunu söyledim.

Zuckerberg’in yolunu yapmış olması muhtemeldir. Sıkı bir egzersiz rutini sürdürdüm, arkadaşlarımla bağlantı kurdum ve bir süre onlara yardım ettim ve iki kişi onlarla ilgilendi. Mayıs ayında, tümü orduya karşı savaşan, birkaç kilometre yol kat eden ve gemiye bilim adamları gönderen bir dizi savaşçı ve hükümdardan oluşan “Murph” adlı kişisel kaydımı tamamladım.

Podcast’in yakın tarihli bir bölümünde, “Temelde tüm dikkatinizi gerektiren egzersizler yapın, ancak bu benim akıl sağlığım ve sahip olduğum her şeye odaklanmam için gerçekten önemli,” dedi.

Misk, diğer yandan, tuiteo que “casi nunca”nın başında gözü vardı Bir espaldada bir lezyonla sufrió Bir sumocu ile bir sergiye katılmalısınız. El mes pasado dijo “Judo, Kyokushin (o tam iletişim)”, Japon dövüş sanatçıları ve “peleas callejeras sin reglas”.

White, Musk’ın onu potansiyel olarak cezbetme stratejisi hakkında “Musk bana açıkça ‘Pesoyu kaybetme şansı yok’ dedi” dedi. Ve bu aynı zamanda şu anlama da gelir: “Vamos a pelear mı, no vamos a pelear mı?”.

Bir podcast yaratıcısı olan Lex Fridman’ın Musk’la judo oynarken çekilmiş fotoğraflarını yayınlamasının üzerinden bir hafta geçti. Zuckerberg ile de görüşen Fridman, yorum talebine yanıt vermedi.

Tanımadığım bir kişi onun hayranı ve onu dinliyor: Musk’ın karısı Maye Musk.

“¡No fomenten esta pelea!”, tuiteo O zamana kadar iki emoji ile birlikte günü terk ediyoruz.

Ryan Mac, küresel teknoloji sektöründeki şirketlerin sorumluluklarını kapsayan bir teknoloji muhabiridir. 2020’de George Polk, Facebook’ta gösterildi ve Los Angeles’ta ikamet ediyordu. @RMac18

Mike Isaac bir teknoloji muhabiri ve yazarıdır. Uber Savaşı: İstemsiz Bir Hırsdramatik yükseliş ve nakliye firması ücretinin ardından en çok satanlar listesine giren . Facebook’ta ve Silikon Vadisi’nde düzenli olarak San Francisco Times’ın ofislerini ziyaret ediyordu. @MikeIsaac • Facebook