• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

“Verstappen Roma veya Napoli'de bir taksi şoförü gibi davranıyor”. Mercedes'ten Toto Wolff ona saldırıyor

Helldorado

Moderator
Moderatör
Toto Wolff, İcra Direktörü Mercedes Formula UnoMax Verstappen'e karşı, temas için George RussellAlman ekibinin pilotu, son turlarında Barcelona Grand Prix. Bu kaza için Hollandalı on saniye cezalandırıldı, ancak Russell pistte Leclerc'i geçme olasılığını kaybetti.

Plastri-Norris, McLaren İspanya'da emprenye edilemez. Güvenlik arabası sayesinde podyumda Leclerc

Muhabirimiz Alessandra Retiko tarafından

01 Haziran 2025

Wolff: “Kabul edilemez davranış”

Verstappen bir chicane kestikten sonra rakibe teslim olmak zorunda kaldı. Bunun yerine, geçmesine izin verdikten sonra onu bir tarafa vurdu. Kameraların önündeki bölümü gözden geçirme GökyüzüWolff herhangi bir diplomasi kullanmadı: “Bu yol öfkesi”, yani Anglo -Saksonların şehirdeki sürücülerin yanlış ve agresif manevralarını tanımladığı “yol öfkesi”. “Trafikte çıldıran Roma veya Napoli'de bazı taksi şoförleri gibi davrandı,” diye devam etti Wolff, Red Bull sürücüsünün izindeki tutumu açıklamıyordu: “Ne yapmak istediğini anlamadım. Curve 4'ten hızlanmadan çıktı, araba ile ilgili bir sorunu olduğunu düşündüm. Russell onu geçti, ama sonra kapıyı kapattı.

Verstappen cevap vermiyor ve yorum yapmıyor

“Öfke için yaptı – Mercedes yöneticisini ekledi – kabul edilemez. Neredeyse Russell'ı geçmek ve sonra savaşmak istiyor gibi görünüyor, ama açıklamıyorum. Mantık veya saygı duymadan kontrolden ve tehlikeli bir tutum”. Konuyla ilgili olarak, Verstappen Seraphic idi: “Söyleyecek hiçbir şeyim yok. Bu manevra için haklı olarak cezalandırıldım. Eklenecek başka bir şey yok”.

Konular