• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

ABD’de Hint bayanlara ırkçı taarruz

admin

Administrator
Administrator
ABD’de Hint bayanlara ırkçı taarruz
ABD’nin Teksas eyaletinde bir küme Hint bayan, diğer bir bayanın ırkçı saldırısına maruz kaldı.

Hint bayanları nazarann Meksika göçmeni, “Hindistan’a geri gidin! Sizi burada istemiyoruz” diye bağırdı.

“Buraya gelen sizsiniz, kaybolun”

Neye uğradığını şaşıran küme, “Eğer ülkenizde işler bu kadar düzgünse, orada kalın. Buraya gelen sizsiniz. Kaybolun.” biçimindeki reaksiyonlarla karşılaştı.

Irkçı hücumda bulunan kişi, halini bu sefer fizikî müdahaleyle sürdürdü. O sırada kamera kayıttaydı.

“Sizden nefret ediyorum Hintler”

“Ben Meksikalıyım. Kendi masraflarımı kendim ödedim.” diyen kelam konusu saldırgan, “Sizden nefret ediyorum Hintler.” biçiminde tabirlere imza attı.

Görüntüler, toplumsal medyanın gündemine otururken, polis, hanımın Esmeralda Upton olduğunu tespit etti.

Hapis ve para cezasına çarptırıldı

Kabahatli hücum ve terör tehditleri üzere suçlamalarla karşılaşan Upton’a hem mahpus birebir vakitte 10 bin dolar para cezası verildi.

Saldırıyı kayıt altına alan Rani Banerjee, akşam yemeğinden daha sonra otomobillerine gittiklerini söylerken, “Öfkeli, sarhoş bir bayan, bize nefret dolu ırkçı hakaretlerle geldi. Hatta fizikî olarak bize saldırdı.” dedi.

“Amerika’nın bu hale geldiğine inanamıyorum”

New York Post’un haberine nazaran, 29 yıldır Dallas–Fort Worth’ta yaşadığını anlatan Banerjee, “yaşamım boyunca hiç bu kadar aşağılanmış, tehdit edilmiş ve korkmuş hissetmemiştim. Amerika’nın bu hale geldiğine inanamıyorum.” diye ekledi.