• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Amina Muaddi, aldatma tezleri yalanladı

admin

Administrator
Administrator
Amina Muaddi, aldatma tezleri yalanladı
Karnı burnunda giydiği usul elbiselerle pek dikkat çeken Rihanna’nın aldatıldığı öne sürüldü.

Çocuğunun babası Amerikalı rapçi Asap Rocky’yle sıkıntılar yaşadığı belirtilen Rihanna, argümana bakılırsa sevgilisi ile dizayncısı Amina Muaddi’yi yakaladı.

İhanete dair yabancı basından rastgele bir ayrıntı paylaşılmadı lakin Barbadoslu dünyaca ünlü müzikçi, Muaddi’yi takipten çıktı.

“Bu kadar süratle yayılan temelsiz bir yalan…”

2 gündür adeta ortalığı birbirine katan tezlere ait birinci açıklama Amina Muaddi’den geldi.

Yasak aşk savlarını yalanlayan Muaddi, “Sosyal medyada bu kadar süratle yayılan temelsiz bir palavranın; bir cevabı ya da açıklamayı hak etmediğine inandım her vakit. Bilhassa de bu kadar ‘aşağılık’ olanların.” dedi.

“Ciddiye alınmaması gerektiğini düşündüm”

Devam eden Muaddi, “Başlangıçta bu biçimdesine makûs niyetle uydurulan bir dedikodunun, ciddiye alınmaması gerektiğini düşündüm. Ancak o denli bir toplumda yaşıyoruz ki beşerler gerçek olup olmadığına bakmaksızın her mevzu hakkında hayli süratli bir biçimde konuşuyor.” tabirlerini kullandı.

Rihanna’nın hamileliğini hatırlatan Muaddi, bir insanın hayatının en hoş devri olması gereken vakit içinderın bile bu tıp söylentilerin yayılmasına mahzur olmadığını lisana getirdi.

‘Herkes işinde gücünde’

“Konuşmak zorunda hissettim, zira bu yalnızca bana değil büyük hürmet ve sevgi duyduğum insanlara da yönelik”
diyen Muaddi, Rihanna’nın hoş ve savlı giysileriyle hamilelik periyodunu yaşamaya devam ettiğini, kendisinin de işine geri döndüğünü belirtti.