• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Annesi, Afrikalı erkeklerle ilgiye giren genç kızdan yardım talebi

admin

Administrator
Administrator
Annesi, Afrikalı erkeklerle ilgiye giren genç kızdan yardım talebi
İngiltere’de yaşayan bir genç kız, annesinin cinsel ömründen tasa duyduğu için harekete geçti.

Annesinin Afrika’ya tatil için gidip, erkeklerle bağlantıya girdiğini söyleyen genç kız, annesinin bu davranışına son vermek için toplumsal medyayı tercih etti.

Deneyimlerini övünerek anlattı

Sosyal mecralardan yardım talebinde bulunan genç kız, annesinin tatil dönüşlerinde, yaşadığı tecrübeleri övünerek anlattığını aktardı.

Bu durumdan rahatsız olduğunu annesi ile paylaşan kız, rastgele bir olumlu cevap alamadı.

Sosyal medyaya sığındı

Sosyal medya kullanıcıları ise genç kıza annesinin yetişkin ve bekar bir bayan olduğunu söyleyerek “Yapacak bir şey yok” tabirlerini kullandı.

“Annen yanlış yola sapmış”

Fazla sayıda kişi tarafınca konuşulan olaya gelen birtakım yorumlar ise şöyle;

“Annen tatilde kendisini özgür hissediyor”, “Annenizden ailesi için bir kere daha düşünmesini isteyebilir mizin?”, “Annen yanlış yola sapmış”, “İlginin heyecanına bağımlı”, “Sen kendi hissesine düşeni söylemiş oldun, hislerini belirli ettin. Artık nasıl devam edeceği ona kalmış. Berbata kullanma, diğerlerine hürmet duyma ve cinsel sıhhati konusunda vicdanını sorgulaması gerekiyor.”