• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Antonelli'nin lazanyası ile Imola'daki Formula 1

Helldorado

Moderator
Moderatör
Imola – pişirme süresine karşı koşmak: Andrea Kimi Antonelli Bologna'dan Imola'daki padoka 100 yemek lazanya getirecek. İtalya'da bundan daha fazla yapılmış: “Mühendisim, BonningtonHer zaman köri yiyor, biraz İtalyanlığı tanıtıyorum. “Mercedes'in dahisi (” küçük bir tezahürat Ferrari olarak ve gelecek için asla bilemezsin “) ve ayrıca, Casalecchio di Reno'daki evinde bir beşik olan pistte ilk kez rekabet etmek için Ulusal Hayaller şefleri. Ayrton Senna“Idolüm motorların ötesinde bile: Brezilya'daki okullarını ziyaret ettim”. Kimi'nin bu vesileyle kaskına sahip olacak, belki de takvimde Enzo ve Dino Ferrari için sonuncusu olacak. “Hayranların, ailenin ve arkadaşların önünde koşmak için sabırsızlanıyorum.” Salvemini Teknik Enstitüsü'nün yoldaşları da dahil olmak üzere, bu yıl olgunluk var. “Zihinsel olarak heyecan verici ve kolay olmayacak, ama elimden gelenin en iyisini yapacağım.” -Den Günahkar: “Beni başını etkiliyorum: Oyunları devirmeyi başarıyor”.

Gian Carlo Minardi, röportaj: “Antonelli olgun, ama sessiz kalmalı”

Alessandra Rapico tarafından

04 Mayıs 2025

İlk kalabalık banyo Hamilton kırmızı

Ferrari buradaki rotayı oluşturacak mı? Kesinlikle Imola ilk kalabalık banyosu olacak Lewis Hamilton Kırmızı. Popolo del Cavallino'nun kollarında oraya başka bir adımla gitmek isterdi. Ekip, herkes gibi güncellemeler olacak, çok dolu değil -Barcelona'yı beklemek. Dişlerinizi sıkılaştırmalısın. Ancak daha az endişe ile haykırabilir: FIA, kötü kelimeler için çok eleştirilen para cezalarını yarıya indirdi, zayıflatma (yarışta uygunsuz olanlar için) ve cezaları memurlara karşı istismar için spor cezalarında paraya dönüştürdü. Ne halt.