• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Donald Trump, 2024 seçimlerinde adaylık için en kuvvetli sinyali verdi

admin

Administrator
Administrator
Donald Trump, 2024 seçimlerinde adaylık için en kuvvetli sinyali verdi
ABD’nin eski Lideri Donald Trump, Iowa’da destekçilerine seslendi.

8 Kasım’daki orta seçimler öncesi mitingler düzenleyen Trump’ın, 2 yıl daha sonra yapılacak başkanlık seçimlerinde bir daha aday olacağı konuşuluyor.

“İki kere aday oldum, iki sefer kazandım”

Trump, 2024’te tekrar aday olmayı planladığına dair şimdiye kadarki en kuvvetli sinyali gönderdi.

2020 seçimlerini “sahtekarlık” niçiniyle kaybettiğine dair savını yinelayan Trump, “İki sefer aday oldum, iki sefer kazandım. İkincisinde birincisinden çok daha düzgününü yaptım, 2020’de 2016’da aldığımdan milyonlarca daha fazla oy aldım.” dedi.

Adaylık sinyali: Hazır olun

Trump, “Ülkemizi başarılı, inançlı ve ulu kılmak için epeyce büyük bunu tekrar yapacağım. Çok yakında. Hazır olun.” halinde konuştu.

ABD Lideri Joe Biden da “hemen çabucak resmi sonucumı vermedim, fakat niyetim bir daha seçime girme tarafında.” demişti.

Trump’ın iki mümkün rakibi

Trump’ın eski kıdemli danışmanı Kellyanne Conway, Cumhuriyetçi siyasetçinin başkanlığa dair muhtemel planlarını “yakında açıklayacağını” söylemişti.

Cumhuriyetçi Parti ortasında Trump’ın yanı sıra eski Lider Yardımcısı Mike Pence ve Florida Valisi Ron DeSantis’in de ismi adaylık için geçiyor.