• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Ferrari'deki Hamilton'da Ecclestone: “Yorgun, iki yıl sürmeyecek. Maranello'da birçok düşman bulacak “

Helldorado

Moderator
Moderatör
Hamilton? İki yıl sürmeyecek Ferrari“. Zayıf Bernie Ecclestoneeski patronu Formül 194 yaşında, modern formunda kendisinin yarattığı sirk üzerine çok doğrudan hakkındaki görüşleri ile, elini Amerikalılarına bırakmadan önce yirmi yılı aşkın bir süredir onu yönetti. Liberty Media 2017'de. Bir röportajda Telgraf Londra'dan İngiliz Müdür ayrıca Amerika Birleşik Devletleri'nin yeni başkanını alkışlıyor, Donald Trump (“Dünyaya olabilecek en iyi şey”), Trump 15 yıl önce New York'ta bir GP'yi inkar eden kişi olmasına rağmen. Bunun yerine, Ecclestone'un yeteneğini her zaman tanımış olsa bile, Ecclestone'un hiç sevmediği bir pilot olan 7 Time Dünya Şampiyonu'nu almak için Maranello seçiminde alkışlamıyor. Sorun, gerçekten de Lewis ile ahırın sahip olacağı sorunlar, ona göre çeşitlidir: yaştan ziyade motivasyon eksikliği (40 yıl tamamlandı), takımda aynı ilgiye sahip olmayacağı gerçeği Mercedes'de , Maranello'da bulacağı potansiyel düşmanlar, çünkü bir davetsiz misafir olarak algıladı Charles Leclerc İtalyanca konuşmanın yanı sıra herkes onu seviyor. Buna ek olarak, Ecclestone, “Giyinirken sevmiyorum” diyor.

Ferrari Çince Konuşuyor, Zhou Yeni Rezerv Pilot

Alessandra Rapico tarafından

05 Şubat 2025

Ecclestone: “Hamilton yorgun ve birçok düşman olacak”

İşte İngiliz gazetesine yaptığı açıklamaların bazı pasajları: “Benim için Lewis, Ferrari'ye aynı ilgiyi almayacak Mercedes. Her şeyden önce takım Leclerc'ten memnun ve sonra Leclerc de dillerini konuşuyor, bu yüzden düşünülüyor. Ve Lewis iyi gidecek olsa bile, hala birçok düşman olacak, çünkü aniden geldi. “Yaşa gelince, Ecclestone, Hamilton'un gerçek zayıf noktası olduğunu düşünmüyor, eğer bir şey varsa, nedenler:” Pilotların yaşı yaş değil, sorun aynı şeyi ne kadar yaptıklarıdır. Pilot olarak yeteneği var, belki de insanların düşündüğü kadar değil, yarış kazanmak için yeterli. Lewis Yorgun olduğunu, motivasyonlarını kaybettiğini düşündüm. Hiç bir dünya şampiyonluğu kazanmamış olsaydı, yine de bir şeyler kovalayacaktı. Ama yedi kazandı … Sözleşmesi gibi iki yıl süreceğini sanmıyorum. Piero FerrariOnu oraya getiren, hala doğru olanı yaptığına ikna olmuş: Umarım haklıdır, sonunda pişman olacağı bir hareketle bir arabaya tırmanmadığı için “.

Ferrari, 19 Şubat'ta Fiorano'da SF-25'in ilk adımları. Yeni kırmızının motorunu açtım

07 Şubat 2025

Hamilton'un kıyafetlerine karşı ecclestone

Sonra, Hamilton'un çok fazla tuttuğu, genellikle çok eksantrik ve neredeyse her zaman çeşitli durumlar için anlam dolu olan kıyafetler için tüm ızgara meslektaşlarından ayıran dış görünüm, estetik ve görünüm vardır: Yılın son yarış, Abu Dabi'de, Ferrari'deki yakın geçişini tam olarak bildirmek için kendini toplam kırmızı ile padokla tanıştırdı. Burada, Ecclestone zevkini hiç takdir etmiyor: “Kendini onu sevmemeyi kolaylaştıracak şekilde spot ışığına koyuyor. Bir dünya unvanını kazanan ve bankada biraz dolar olan kişinin giyerken giyinmesi nasıl mümkün olabilir? Sevmiyorum. Neden diğer tüm şeyleri anlamsız yapmaya karar verdiğini bilmiyorum. Müzik dünyasından ve yaptığı her şeyden çıkmalı. “

Ferrari Giderek Kırmızı: Hamilton ve Leclerc de görünüşünü değiştiriyor

04 Şubat 2025

Ecclestone ve Trump için onay

Sonunda Trump'ın övgüsü: “Dünyaya gelebilecek en iyi şey. Müzakereci, iyi bir kaçakçı. New Jersey'de GP yapmak istediğimizde, adının herhangi bir şeye basılmasını istedi, belli bir noktada sinirlendim ve sormadığı tek şeyin ismini tuvalet kağıdına sahip olmak olduğunu söyledim. Ama kullanılmış arabaları sattığımda ortak olarak olmasını isterdim (Ecclestone'un başladığı etkinlik, editörün notu). Başkan değil, USA Limited'in CEO'sudur. Ülkeyi bir şirket olarak yönetiyor ve orada çalışan insanlarla ilgileniyor, iyi bir genel müdür bu. İnsanları oldukları şey için seçer, istedikleri şey için değil. Ve dürüst ve doğrudan olmalarını istiyor. Söyleyecek bir şeyi varsa, öyle diyor. ” İşte buradasın.