• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Gigi Hadid’i bakılırsan tanıyamadı

admin

Administrator
Administrator
Gigi Hadid’i bakılırsan tanıyamadı
Filistin asıllı Amerikalı model ve oyuncu Gigi Hadid, Vogue İtalya’nın Eylül 2022 sayısına kapak oldu.

27 yaşındaki modeli gorenler tanımakta kuvvetlik çekti.

goren tanıyamadı

Dergi kapağını süsleyen harika model, neredeyse yer çekimine meydan okuyan bir stilde tasarlanmış saç tarzı ile şaşırttı.

İlginç saçlar, ünlü modelin şimdiye kadar sergilediği en cüretkar görünüm olarak akıllarda yer edindi.

Bu görünümü ise Gigi Hadid’e daha evvel Lady Gaga ile çalışmış olan İngiliz saç stilisti Eugene Souleiman sağladı.

Beğeni yağmuru

Hadid, “modanın yeni dünyasına” ithaf edilen sayının kapağında siyah bir ceket ve uyumlu maksi etekle poz verdi.

Fotoğraflarını Instagram’da paylaşan Gigi Hadid, epey sayıda beğeni aldı.

Dergi çekiminde Hadid, fotoğrafçı Raf Pavarotti ve editör Grace Coddington ile çalıştı.

“Kendimi daima tıpkı biçimde görmekten bıktım”

Dergide röportajına da yer verilen Hadid, “Bir model olarak, bilhassa mesleğimin bu noktasında, ‘Gigi, bu biraz tuhaf gelecek pozu seçersem kızar mısın?’ dediğinde, ben de, ‘Grace, kendimi daima tıpkı biçimde görmekten bıktım, devam et!’ diye yanıt verdim. Bu beni nitekim farklı bir ışığa sokuyor.” diye konuştu.