• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Hadjar Dışarıda Avustralya GP ve Gözyaşları Oluşmasında Hamilton'un Babası onu konsolun

Helldorado

Moderator
Moderatör
İlk çıkış umuduyla hiç değildi. Gerçekten de Isak Hadjar Avustralya GP birkaç saniye sonra bir kabusa dönüştü. 20 yaşındaki Fransız-Cezayir pilotu Yarış boğaları İlk 10'u bir bıyıkla nitelendirmede başarılı olmuştu, ancak Melbourne'daki yarışı bir an sürdü.

Hadjar Gözyaşları

Hadjar Gözyaşları (Reuters)

Hadjar Dışarıda Eğitim Turunda

Sürüş koşullarını karmaşık hale getiren Alber Park devresinin izini ıslatan duygu ya da belki de yağmur olacak. Gerçek şu ki, eğitim turunun yolundan birkaç metre sonra, ilk köşede Hadjar arabası Wall'a karşı yarışını sona erdirdi. Yarış boğaları hasar gördü ve yarışı bitirdi.

Hadjar gözyaşları içinde, Hamilton'un babası onu konsollar

2022'de Red Bull Codemy'ye giren Hadjar, Çin'de başıyla iner, çığlıklar teselli edilemez. Padoka geri döner ve ona ilk rahatlık verenler arasında Lewis Hamilton'un babasıAnthony, F1 başkanı ile birlikte, Stefano domenicalali. 2025 sezonunun ilk GP'sinin anısına kalacak görüntülerden biridir. “Onunla baba olarak davrandım,” dedi Anthony Hamilton. Hadjar: “Bana kafamı yüksek tutmamı söyledi. Bence zor anların ne anlama geldiğini biliyor. Bana geldi ve beni teselli etti, onun için gerçekten güzel bir jestti. “