• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Haluk Levent, ‘Evim yok’ diyen Elon Musk’ı ti’ye aldı

admin

Administrator
Administrator
Haluk Levent, ‘Evim yok’ diyen Elon Musk’ı ti’ye aldı
Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, dünyanın en güçlü insanı bulunmasına karşın vakit zaman değişik açıklamalarda bulunuyor.

Tutumluluğuyla bilinen Elon Musk, bu sefer TED konferans lideri Chris Anderson’la yaptığı röportajıyla dikkatleri üzerine topladı.

“Evim yok, arkadaşlarımda kalıyorum”

Röportajda özel hayatına değinen Musk, kendine ilişkin bir meskeninin olmadığını söyleyerek “Arkadaşlarımın boş odalarında konaklıyorum.” dedi.

“Tek istisnam uçak”

Vakitten tasarruf etmek için uçak kullandığını da belirten Musk, “şahsi tüketime yılda milyarlarca dolar harcıyor olsaydım şüphesiz bu epey sorun yaratırdı. Fakat bu biçimde bir durum yok, tek istisnam uçak.” sözünü kullandı.

Tatil yapmayı da tercih etmediğini söyleyn Musk, şahsi gereksinimlerine hayli fazla harcama yapmadığını vurguladı.

Haluk Levent yardım istedi: Haydi Ahbap, arkadaşımıza mesken bulalım

Musk’ın bu kelamları toplumsal medyada gündem olurken, AHBAP Derneği Lideri olan Haluk Levent ise esprili bir paylaşım yaptı.

Sanatçı tarafı kadar toplumsal yardımlarıyla da bilenen Levent, Musk’ın açıklamasına dair bir haberi alıntılayarak, “Haydi Ahbap! Arkadaşımıza konut bulalım. @ahbap_dallas” sözlerine yer verdi.