Biri kariyerini bitirmek üzereyken, diğeri kısa süre içinde bir şampiyon yaşayacaktı. Riccardo Patrese Ve Michael Schumacher Birlikte koştular Benetton İle ilgili Flavio Briatore1993 yılında, 29 Aralık 2013'te Meriibel'deki Alman kayaklarında kazadan sonra Patrese, Michael'a yardım etmek için katkısını yapmaya çalıştı: Başarılı olmadı çünkü durduruldu. Corinna BetschSchumacher'in karısı.
Schumacher, hayırseverlik için açık artırma yapacak olan Jackie Stewart'ın kaskını imzalar: Karısına yardım etmek için
Niccolò Maurelli
14 Nisan 2025
Patrese: “Schumacher'i uyandırmak istedim, karısı beni engelledi”
Al Günlük Posta Bugün yetmiş olan Patrese, Betsch'in Michael'ı uyandırmaya çalışma teklifine hayır dediğini açıkladı. “Bazen, eğer bir ses duyarlarsa, eğer tanırlarsa, bazı adamlar uyanırlar. Corinna'ya oraya gitmemi ve yardım etmeye çalışmamı isteyip istemediklerini sordum, eğer yapayım, denerdim, ama hayır dediler, teşekkürler, zaman değildi. Ama o an – ortaya çıktı – asla gelmedi”.
Michael Schumacher, arkadaşı: “Konuşmuyor ve günde 24 saat yardım edilmeli”
Niccolò Maurelli
28 Mart 2025
Patrese: “Schumacher eylem adamı, birçok şey yapardı”
Patrese'nin Schumacher'in iyi anılarına sahip: “Bugün ne yapabilirdi? Bilmiyorum, çok sportif bir adamdı ve adrenalini sevdi. Paraşütle kendini fırlatmaya başladı ve sonra bisikletle rekabet etmek istedim, bu yüzden ne yapabileceğini bilmiyorum, ama kesinlikle bir şey devam etti. Koşuyor ve muhtemelen kariyerinde ona yardımcı olabilirdi.
Konular
Schumacher, hayırseverlik için açık artırma yapacak olan Jackie Stewart'ın kaskını imzalar: Karısına yardım etmek için
Niccolò Maurelli
14 Nisan 2025

Patrese: “Schumacher'i uyandırmak istedim, karısı beni engelledi”
Al Günlük Posta Bugün yetmiş olan Patrese, Betsch'in Michael'ı uyandırmaya çalışma teklifine hayır dediğini açıkladı. “Bazen, eğer bir ses duyarlarsa, eğer tanırlarsa, bazı adamlar uyanırlar. Corinna'ya oraya gitmemi ve yardım etmeye çalışmamı isteyip istemediklerini sordum, eğer yapayım, denerdim, ama hayır dediler, teşekkürler, zaman değildi. Ama o an – ortaya çıktı – asla gelmedi”.
Michael Schumacher, arkadaşı: “Konuşmuyor ve günde 24 saat yardım edilmeli”
Niccolò Maurelli
28 Mart 2025

Patrese: “Schumacher eylem adamı, birçok şey yapardı”
Patrese'nin Schumacher'in iyi anılarına sahip: “Bugün ne yapabilirdi? Bilmiyorum, çok sportif bir adamdı ve adrenalini sevdi. Paraşütle kendini fırlatmaya başladı ve sonra bisikletle rekabet etmek istedim, bu yüzden ne yapabileceğini bilmiyorum, ama kesinlikle bir şey devam etti. Koşuyor ve muhtemelen kariyerinde ona yardımcı olabilirdi.
Konular