• Forumumuza Moderatörlük ve İçerik Ekibi Alımları Başlamıştır. Başvuru İçin "Zeo" İle İrtibata Geçebilirsiniz.

Schumacher'in ailesi fotoğraf ve videolarla şantaj yaptı: Üç adam mahkum edildi

Helldorado

Moderator
Moderatör
Üç adam, Michael Schumacher'in ailesinin zarar görmesi için bir Alman mahkemesi tarafından mahkum edildi. Suçlular, 2012 yılında emekli olan eski Alman F1 şampiyonunun yüzlerce videosunu ve fotoğrafını yayınlamamak için 15 milyon avro istemişlerdi. Alman medyasına göre, testlerin çoğu ele geçirildi, ancak bir sabit disk eksik olacaktı. Bu nedenle depolama cihazı, bilgisayarın kütle bellek cihazı.

Jean Todt, röportaj: “Her zaman Schumacher'ı görüyorum, bu benim bir parçam”

Muhabirimiz Alessandra Retiko tarafından

02 Şubat 2025

Fotoğraf, video ve tıbbi rapor yayınlamakla tehdit ettiler

Üçünün farklı cezaları vardı. Dark Web 900 fotoğrafına yüklemekle tehdit ettiği şantajda yer alan kişi, 7 zamanlı dünya şampiyonunun F1'in 600 video ve tıbbi raporları, Aralık 2013'te kayak yaparken düşme kurbanı, ödenmemişse 3 yıl hapse mahk wasm edildi. İkincisine yardım etmek ve uyuşmakla suçlanan, cümlenin şartlı olarak askıya alınmasıyla 6 ay uygulandı. Üçüncü karaktere, eski Alman sürücüsünün evinin eski bir güvenlik görevlisi, cezanın askıya alınmasıyla 2 yıl hapis cezası aldı. Adam gaspta yer almadığını ancak Schumacher aile avukatı, 4 yıl hapis cezasına çarptırılmak istedikleri için itiraz edeceklerini söyledi.

Schumacher Denemesinde Okul: Hemşire, şantaj çetesinin suç ortağıydı

İlgili Tonia Mastrobuoni'den

17 Aralık 2024

Schumacher 2013'ten beri halka açık görünmüyor

56 yaşında olan Schumacher, kaza gününden bu yana, hem hareketlerde hem de konuşma yeteneğinde onu sınırlayan ciddi bir serebral yaralanma sağlayan kamuoyunda ortaya çıkmadı. Halen İsviçre'deki evinde kurulan özel klinikte, ilaçlar, ekipman ve uzman personel de dahil olmak üzere, yılda yaklaşık 7 milyon avroya mal olan ayrılmış bakım görüyor.